content image

Schoonheidssalon Delft

content image

Uw schoonheidsspecialiste

Ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Betty Wijburg. Sinds 1986 ben ik Stivas Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. Een fijne studie waar ik enorm van genoten heb. Na het behalen van mijn diploma heb ik een visagie opleiding gevolgd. Toen ging ik de praktijk in en wilde zoveel mogelijk ervaring opdoen. Ik heb in verschillende schoonheidssalons gewerkt, regelmatig trainingen gevolgd, waardoor mijn kennis met producen en behandelingen enorm is verbreed. 

Na een aantal jaren wilde ik heel graag een buitendienst functie vervullen, ik vind het adviseren en verkopen van producten erg leuk. Deze functie kwam op mijn pad en zo heb ik ook ervaring opgedaan als promotrice en vertegenwoordigster van een cosmeticamerk. Na deze periode wilde ik weer in de schoonheidssalon gaan werken en vond een fijne werkplek.

Ik merkte na enkele jaren dat ik de behoefte kreeg om mijn eigen schoonheidssalon te openen, en toen ik een prachtige locatie vond startte ik korte tijd daarna mijn eigen salon. Ik opende op woensdag 15 Juli 2009 de deuren van mijn sfeervolle schoonheidssalon Beauty Betty, gevestigd in de moderne sportclub Fitness & Health Club Delft. Ik vind het fantastisch om te zien welke resultaten je met de huid kan bereiken door de juiste behandeling toe te passen. Regelmatig volg ik trainingen, en bezoek beurzen om mijn kennis op peil te houden.

Naast alles wat met beauty te maken heeft, heb ik ook een grote liefde voor sport. In mijn vrije uurtjes vindt u mij terug in de sportclub.

content image

Voor een gezichtsbehandeling, voor huidproblemen, of gewoon om even lekker te ontspannen bent u van harte welkom. De salon biedt ook behandelingen voor mannen.

Heeft u vragen, bel gerust of vul het contactformulier in.

content image

De salon

Anbos

Beauty Betty is aangesloten bij ANBOS (Algemene Brancheorganisatie voor Schoonheidsverzorging). ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is bij ANBOS (te zien aan het ANBOS-schild), kunt er zeker van zijn dat deze:

  • In het bezit is van het Vakdiploma Schoonheidsverzorging
  • Rechtmatig gevestigd is
  • Volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt

Kom langs in de schoonheidssalon van Delft; Beauty Betty!