Salon

Uw schoonheidsspecialiste

Ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Betty Wijburg. Sinds 1986 ben ik Stivas Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. Een fijne studie waar ik enorm van genoten heb. Na het behalen van mijn diploma heb ik een visagie opleiding gevolgd. Toen ging ik de praktijk in en wilde zoveel mogelijk ervaring opdoen. Ik heb in verschillende schoonheidssalons gewerkt, regelmatig trainingen gevolgd, waardoor mijn kennis met producen en behandelingen enorm is verbreedt.  

Na een aantal jaren wilde ik heel graag een buitendienst functie vervullen, ik vind het adviseren en verkopen van producten erg leuk. Deze functie kwam op mijn pad en zo heb ik ook ervaring opgedaan als promotrice en vertegenwoordigster van een cosmeticamerk. Na deze periode wilde ik weer in de schoonheidssalon gaan werken en vond een fijne werkplek.Ik merkte na enkele jaren dat ik de behoefte kreeg om mijn eigen schoonheidssalon te openen, en toen ik een prachtige locatie vond startte ik korte tijd daarna mijn eigen salon. Ik opende op woensdag 15 Juli 2009 de deuren van mijn sfeervolle schoonheidssalon Beauty Betty, gevestigd in de moderne Sportclub Fitness & Healthclub Delft. Ik vind het fantastisch om te zien welke resultaten je met de huid kan bereiken door de juiste behandeling toe te passen. Regelmatig volg ik trainingen, en bezoek beurzen om mijn kennis op peil te houden.

Voor een gezichtsbehandeling, voor huidproblemen, of gewoon om even lekker te ontspannen bent u van harte welkom. De salon biedt ook behandelingen voor mannen.

Ik ontmoet u graag in mijn schoonheidssalon. Heeft u vragen, bel gerust of vul het contactformulier in. 

UW HUID IS ONZE PASSIE!